Assistenter sökes till pojke i Visby. Fast tjänst samt vikarier!

Jag söker nu flera assistenter. Till fast tjänst, samt vikarier då mina assistenter skall vara lite lediga i sommar.
Passen är förlagda dag/kväll/natt/helg, du kan vara med och påverka tjänstgöringsgrad och schema.
Goda chanser till förlängning.
Du behöver kunna starta omgående med introduktion samt arbeta under sommaren.
Kan du dessutom arbeta lite extra redan nu, är det guld värt!
Jag är en go och glad pojke på 7 år, som nu söker någon som kan jobba dag/kväll och helg med mig.
Jag älskar lek och bus! Ibland behöver jag dock en lugnare stund, då är Babblarna och Nicke Nyfiken en favorit. Jag läser gärna böcker också, då vill jag gärna bläddra själv.
Jag bor i ett varmt och kärleksfullt hem i Visby, tillsammans med mina föräldrar.
Det jag söker är en lugn och barnkär person som är trygg i sig själv. Jag har ett multifunktionshinder och epilepsi, vilket innebär att jag har ett stort omvårdnadsbehov, jag behöver hjälp med allt. Därutöver har jag också en nedsatt andningsförmåga som bl.a. medför en slemproblematik.
Därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från assistent/vårdyrket och gärna även är utbildad inom detta. Har du dessutom tidigare arbetat med barn så kan du vara den rätta för mig! Det viktigaste är dock din personlighet och att du kan vara lyhörd för mina signaler.
Rekrytering sker löpande och introducering planeras omgående.
Skicka CV samt personligt brev till jobb@assistanspagotland.se
Eller kontakta Marina Steijner Bemanning och rekryteringsansvarig 0498-211095
Vi erbjuder våra anställda:
En varm arbetsplats där du är viktig
Goda anställningsvillkor och kollektivavtal
Friskvårdsbidrag