Dagtjänst hos pojke i Visby

Jag är en go och glad pojke på 7 år, som nu söker någon som kan jobba dagtid med mig. I skolan och varannan helg.
Jag älskar lek och bus! Ibland behöver jag dock en lugnare stund, då är Babblarna och Nicke Nyfiken en favorit. Jag läser gärna böcker också, då vill jag gärna bläddra själv.
Jag bor i ett varmt och kärleksfullt hem i Visby, tillsammans med mina föräldrar.
Det jag söker är en lugn och barnkär person som är trygg i sig själv. Jag har ett multifunktionshinder och epilepsi, vilket innebär att jag har ett stort omvårdnadsbehov, jag behöver hjälp med allt. Därutöver har jag också en nedsatt andningsförmåga som bl.a. medför en slemproblematik.
Därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från assistent/vårdyrket och gärna även är utbildad inom detta. Har du dessutom tidigare arbetat med barn så kan du vara den rätta för mig! Det viktigaste är dock din personlighet och att du kan vara lyhörd för mina signaler.
Tjänsten är på ca 70- 80%.
Rekrytering sker löpande och introducering planeras omgående.
Skicka CV samt personligt brev till jobba@assistanspagotland.se
Eller kontakta Marina Steijner Bemanning och rekryteringsansvarig 0498-211095
Vi erbjuder våra anställda:
En varm arbetsplats där du är viktig
Goda anställningsvillkor och kollektivavtal
Friskvårdsbidrag