Robin söker ny assistent till fast tjänst

En av mina assistenter söker sig till nya äventyr så nu har vi behov av en ordinarie assistent i min assistentgrupp.
Jag har dubbel assistans dagtid, du kommer att jobba dygnspass och långa dagpass. Tjej eller kille spelar ingen roll men det är viktigt att du klarar svenska språket tydligt så att jag kan kommunicera med dig. Har du tidigare erfarenheter av personlig assistans är det så klart en fördel.
Om du är en ansvarstagande person och har leklusten kvar, då är du kanske den rätte för jobbet hos mig. Jag bor i Visby i eget boende. Du kommer att köra min bil så du MÅSTE ha körkort.
Jag gillar att åka tåg, titta på tv, spela på datorn och iPad, bada i poolen och att umgås med anhöriga och vänner. Att göra utflykter är kul och under sommarsäsongen vill jag gärna besöka Pippi på Kneippbyn.
På vardagarna åker jag till mitt jobb på HändelseCentrum, min dagliga verksamheten, några timmar varje dag, dessutom ska hem och hushåll skötas om. Jag åker gärna till södra Gotland och hälsar på mina morföräldrar, kasta sten i vattnat eller kolla på Folkrace. Du kommer alltså att följa mig i alla mina aktiviteter.
Dessutom får du jobba med en supercool grupp med sköna assistenter från Assistans på Gotland AB, de har jobbat hos mig i många år. Din introduktionen kommer att börja så fort som möjligt.
Funkar detta för dig så hör av dig till Marie eller Marina på Assistans på Gotland 0498-21 10 95 eller på mail marie@assistanspagotland.se så berättar hon mer om jobbet som assistent hos Robin. Du kan också ringa min mamma, Carina på 0704914000 för att få info.
👉🏼 DELA GÄRNA 👈🏼 detta så det når ut till så många som möjligt.