Robin söker vikarier till sitt härliga gäng

Robin söker vikarier till sitt härliga gäng

Är du i behov av extrajobb i höst?  Då kanske du är den jag söker!

 

Jag har dubbel assistans dagtid, du kommer att jobba dygnspass och långa dagpass. Tjej eller kille spelar ingen roll men det är viktigt att du klarar svenska språket tydligt så att jag kan kommunicera med dig. Har du tidigare erfarenheter av personlig assistans är det så klart en fördel.

Om du är en ansvarstagande person och har leklusten kvar, då är du kanske den rätte för mig. Jag bor i Visby i eget boende. Du kommer att köra min bil så du behöver ha körkort.

Jag gillar att åka tåg, titta på̊ tv, spela dator och iPad, bada i poolen och att umgås med anhöriga och vänner. Att göra utflykter är kul och under sommarsäsongen vill jag gärna besöka Pippi på Kneippbyn.

På vardagarna åker jag till mitt jobb på̊ HändelseCentrum, min dagliga verksamheten några timmar varje dag, dessutom ska hem och hushåll skötas om. Jag åker gärna till södra Gotland och hälsar på mina morföräldrar, kastar sten i vattnet eller kollar på Folkrace. Du kommer alltså̊ att följa mig i alla mina aktiviteter.

Du kommer även att få jobba med en supercool grupp av sköna assistenter från Assistans på Gotland, de har jobbat hos mig i många år.

Jag behöver alltså vikarier för sjukpass och ledigheter i första hand.

Introduktionen kommer att börja så fort som möjligt.

 

Välkommen med CV samt personligt brev till:

jobb@assistanspagotland.se

Eller ring 0498-211095 för frågor