Har du inte hittat något jobb inför sommaren ännu? Titta hit!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har människan i fokus. Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge den bästa assistansen och en god omvårdnad.

Du trivs i din yrkesroll, är lyhörd och engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Du som längtar efter en spännande utmaning skall absolut ansöka som personlig assistent hos Assistans på Gotland. Du har chansen att få arbeta med ett gott gäng av killar och tjejer i varierande åldrar inte bara i stan utan även på landet. Vi söker personliga assistenter och undersköterskor som vill arbeta inom assistansen i sommar.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom assistansens område till vardag och i fest. I assistansanvändarens hem och arbete men kan likväl vara i stallet. Du kommer att följa assistansanvändarens på hans eller hennes aktiviteter och alla ”måsten”. Ett måste kan ju vara att åka till doktorn men det kan ju också vara den efterlängtade konserten.

Det är bra och meriterande om du har arbetat och har erfarenhet från vård, hemtjänst eller nåt annat serviceyrke. Körkort är också meriterande så klart, till vissa kunder är det till och med ett krav.

Vi erbjuder våra anställda:

  • En varm arbetsplats där du är viktig – Utbildningstillfällen
  • Goda anställningsvillkor och kollektivavtal – Flexibelt arbete
  • Friskvårdsbidrag

Låter det intressant? Kom på drop-in interjuver. Har du CV och personligt brev medtag gärna dessa. Inget CV? Inget problem, kom precis som du är.

Kan du inte vänta. Ring 0489-21 10 95 eller skicka ett CV och personligt brev till jobb@assistanspagotland.se

När: 23/2 kl. 9-16 och den 16/3 kl. 9-16.

Var: Herkulesvägen 9 i Visby

Har du frågor är du välkommen att ringa 0498 – 21 10 95.

Vi ser fram emot att träffa dig.