Vill du vara en del av mitt team och förgylla min vardag?

Jag söker nu assistenter till både vaken natt och dagpass! Det finns goda chanser att påverka både schema och tjänstgöringsgrad. Studerar du och vill ha ett extrajobb på helger så finns även den möjligheten.
Jag är en glad kille på 8 år som älskar lek och bus!
Jag har ett multifunktionshinder och epilepsi, vilket innebär att jag har ett stort omvårdnadsbehov, jag behöver hjälp med allt. Därutöver har jag också en nedsatt andningsförmåga som bl.a. medför en slemproblematik.
Därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från assistent/vårdyrket och gärna även är utbildad inom detta. Har du dessutom tidigare arbetat med barn så kan du vara den rätta för mig! Det viktigaste är dock din personlighet och att du kan vara lyhörd för mina signaler.
Tjänsterna är på 50-90%, utefter dina önskemål.
Arbetstider: 8-16, 16-21, vaken natt 21-08.
Rekrytering sker löpande och introducering planeras omgående.
Skicka CV samt personligt brev till jobb@assistanspagotland.se.
Märk din ansökan med 127.
Eller kontakta Marina Steijner Bemanning och rekryteringsansvarig 0498-211095
Vi erbjuder våra anställda:
En varm arbetsplats där du är viktig
Goda anställningsvillkor och kollektivavtal
Friskvårdsbidrag